ΣΥΡΙΖΑ: Έκτακτη συνεδρίαση Πολιτικής Γραμματείας το Σάββατο - Πιθανή πρόταση μομφής

ΣΥΡΙΖΑ: Έκτακτη συνεδρίαση Πολιτικής Γραμματείας το Σάββατο - Πιθανή πρόταση μομφής

Θα εξεταστούν τρόποι αντίδρασης μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση των υποκλοπών και τις παραιτήσεις του Γρηγόρη Δημητριάδη και του διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέων.

Συνεδριάζει το πρωί του Σαββάτου (06.08.2022) εκτάκτως η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Θα εξετάσει τρόπους μετατροπής στην υπόθεση των υποκλοπών και τις παραιτήσεις της Γρηγόρη Δημητριάδη και του διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας θα συνταχθεί με την πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, για τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής. Ωστόσο, θα ζητήσει την άμεση συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συζητηθεί ακόμα και το ενδεχόμενο κατάθεσης προτάσεων μομφής κατά της κυβέρνησης.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις