Διήμερη συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – Στο επίκεντρο οι πολιτικές εξελίξεις

Οι πολιτικές εξελίξεις και σχεδιασμός πρωτοβουλιών-δράσεων για την επόμενη περίοδο θα βρεθούν στο επίκεντρο της διήμερης συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο.

Αναλυτικότερα, οι εργασίες της πρώτης ημέρας θα αρχίσουν στις 6 το απόγευμα, με ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Το Σάββατο οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί και προβλέπεται να διαρκέσουν ως τις 8 το βράδυ.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Κ.Ε. θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του κυβερνώντος κόμματος.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις