Τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο επισκέφθηκε ο Αλέξης Τσίπρας

Τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο επισκέφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Αρχιεπισκοπή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις συνομιλίες που βρίσκονται σε εξέλιξη, σχετικά με την ονομασία της ΠΓΔΜ.

Δείτε επίσης: Τα πέντε ονόματα που φέρεται να κατέθεσε ο Νίμιτς – Όλα με τον όρο «Μακεδονία»

Ο κ. Τσίπρας νωρίτερα συναντήθηκε με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, μια ημέρα μετά τις διαπραγματεύσεις στη Νέα Υόρκη, μεταξύ των εκπροσώπων Αθήνας και Σκοπίων, υπό τον ειδικό αντιπρόσωπο του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς.

Δείτε επίσης: Συνάντηση Τσίπρα – Κοτζιά στο Μαξίμου με «φόντο» τις εξελίξεις στο Σκοπιανό

Υπενθυμίζεται πως για το εν λόγω ζήτημα, ο πρωθυπουργός και ο αρχιεπίσκοπος είχαν ανταλλάξει επιστολές προ ολίγων ημερών.

Δείτε επίσης: Τσίπρας σε Ιερώνυμο: Υπεύθυνη για το Σκοπιανό βάσει Συντάγματος είναι η κυβέρνηση

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις