Αντιπαράθεση κορυφής σήμερα στη Βουλή για οικονομία και αναπτυξιακό

  • Η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση είχε ζητηθεί από την επικεφαλής της ΔΗΣΥ, Φώφη Γεννηματά
  • Η πολιτική επικαιρότητα όμως αναμένεται ότι θα είναι αυτή που θα επηρεάσει την εμφάνιση των πολιτικών αρχηγών
  • Το σχέδιο εξόδου της χώρας από τα μνημόνια παρουσιάζει ο Τσίπρας
  • Διαξιφισμοί για τη βία, την επίθεση στο Μπουτάρη και τον Ρουβίκωνα

Το σχέδιο αναπτυξιακής στρατηγικής θα παρουσιάσει σήμερα ο έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, η οποία αναμένεται να έχει ιδιαίτερα υψηλούς τόνους.

Η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, σχετικά με το περιεχόμενο της διαπραγμάτευσης μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών για το κλείσιμο της τέταρτης αξιολόγησης, είχε ζητηθεί από την επικεφαλής της ΔΗΣΥ, Φώφη Γεννηματά και θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί.

Η πολιτική επικαιρότητα όμως αναμένεται ότι θα είναι αυτή που θα επηρεάσει την εμφάνιση των πολιτικών αρχηγών, και από το βήμα της Βουλής θα δοθεί συνέχεια στη πολιτική σύγκρουση με επίκεντρο τη βία.

Το σχέδιο εξόδου της χώρας από τα μνημόνια παρουσιάζει ο Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας θα ανοίξει τα πρώτα χαρτιά του, παρουσιάζοντας το σχέδιο εξόδου της χώρας από τα μνημόνια. Αναμένεται παράλληλα να απαντήσει στο διαρκές αίτημα της αντιπολίτευσης για εκλογές.

«Διαξιφισμοί» για τη βία, την επίθεση στο Μπουτάρη και τον Ρουβίκωνα

Ταυτόχρονα, ένα από τα ζητήματα που αναμένεται να απασχολήσει τη συζήτηση είναι αυτός της βίας με αφορμή την απαράδεκτη επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Μουτάρης στη Θεσσαλονίκη.

Οι τόνοι αναμένεται να ανέβουν στα ύψη καθώς μετά την επίθεση που δέχτηκε ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης ακολούθησε η επίθεση του Ρουβίκωνα στο ΣτΕ

ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συμμετέχουν τις τελευταίες ημέρες σε έναν «πόλεμο» ανακοινώσεων, ο οποίος θα μεταφερθεί σήμερα και μέσα στο Κοινοβούλιο από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις