«Συνενοχή Μητσοτάκη στις φασιστικές χυδαιότητες», καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις απειλές του Πριονίδη

Απαντήσεις ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ από τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκης, μετά τις χυδαιολογίες του Χρήστου Πριονίδη, ο οποίος προέβη σε παρακίνηση εγκληματικών πράξεων κατά Αριστερών.

«Η σιωπή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, για τις φασιστικές χυδαιότητες του στελέχους της Ν.Δ. Χρήστου Πριονίδη τον εκθέτει ανεπανόρθωτα και τον καθιστά συνένοχο. Οι προτροπές και οι απειλές σε βία είναι ποινικά κολάσιμες πράξεις για τις οποίες ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να σφυρίζει αδιάφορα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του κόμματος.

«Άραγε, συμφωνεί ο κ. Μητσοτάκης ότι «είμαστε ένα σκαλοπάτι πριν τον εμφύλιο πόλεμο»; Συμφωνεί ότι «πρέπει να σταμπάρουμε τα αμάξια και τα σπίτια των αριστερών και να τα σπάσουμε»; Συμφωνεί με το κάλεσμα για «επίθεση κατά βούληση» Συμφωνεί με τις άθλιες εκφράσεις για τους ομοφυλόφιλους;

Εντάξει, είναι λογικό να φοβάται ο κ. Μητσοτάκης τον κ. Σαμαρά και να προσχωρεί στη γραμμή του για τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ, πόσο λογικό όμως είναι να φοβάται ένα κομματικό στέλεχος και να μην βγάζει κιχ απέναντι σε τέτοιες ακρότητες; Τελικά, ποιος κυβερνά αυτό το κόμμα;», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ, απευθύνοντας μια σειρά από ερωτήματα στον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις