Παρέμβαση Σπίρτζη για τις κατασχέσεις σε πυρόπληκτους: Οι τράπεζες οφείλουν να βλέπουν ποια ποσά είναι επιδόματα

Παρέμβαση για το ζήτημα της κατάσχεσης του επιδόματος σε πυρόπληκτο έκανε με δηλώσεις του ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης με δηλώσεις του στον ΑΝΤ1.

«Είναι απαράδεκτο κάποιοι να ακυρώνουν μια μεγάλη προσπάθεια που γίνεται ώστε να σταθούμε στο πλευρό των πυροπλήκτων. Να ακυρώνουν μια προσπάθεια και έναν συντονισμό από υπουργεία και φορείς ώστε να δίνονται γρήγορα τα επιδόματα και ώστε να ολοκληρώνουν γρήγορα διασταυρώσεις προκειμένου τα επιδόματα να τα λαμβάνουν εκείνοι που πρέπει και όχι να επαναληφθούν φαινόμενα του παρελθόντος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σπίρτζης.

Ο κ. Σπίρτζης είπε ότι δεν ήταν η μοναδική περίπτωση αλλά υπήρξε καταγγελία από τουλάχιστον δύο ακόμη συμπολίτες- πυρόπληκτους.

Ο κ. Σπίρτζης, ο οποίος μάλιστα έκανε εισαγγελική αναφορά για τις κατασχέσεις των επιδομάτων πυροπλήκτων, είπε ακόμη ότι οι τράπεζες οφείλουν να δουν ποια από τα ποσά τραπεζικών λογαριασμών είναι από αυτά που μπορούν να κατασχεθούν και ποια όχι.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις