«Η 21η Αυγούστου, ορόσημο ενός επιτεύγματος των προοδευτικών δυνάμεων» τόνισε ο Τζουμάκας

Στην έξοδο της Ελλάδας από μνημόνια αναφέρεται σε άρθρο του ο πρώην υπουργός Στέφανος Τζουμάκας. «Η 21 Αυγούστου θα αποτελέσει ορόσημο ενός επιτεύγματος των προοδευτικών δυνάμεων στον αγώνα για την οικονομία και την κοινωνία. Ο πόλεμος θα συνεχιστεί, ανάμεσα στη δεξιά και τη δημοσιονομική στρατηγική της και τις προοδευτικές δυνάμεις για την πραγματική οικονομία, την ανάπτυξη και την κοινωνική ευημερία» τονίζει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Τζουμάκας μεταξύ άλλων σημειώνει ότι «από αύριο δυο στρατηγικές -με τις δυνάμεις που τις εκπροσωπούν- θα συνεχίσουν να είναι σε διαρκή αναμέτρηση. Από τη μια, η στρατηγική των προοδευτικών δυνάμεων που ορίζουν ως κυρίαρχο την οικονομία, τις επιχειρήσεις, την παραγωγή, τις εξαγωγές, τις θέσεις εργασίας, τις αμοιβές, τη φορολογία, για την κοινωνία των 2/3. Είναι το βασικό πλαίσιο των συμφερόντων της μεγάλης πλειοψηφίας σε κάθε χώρα. Από τη άλλη η δεξιά στρατηγική που επιδίωκε και επιδιώκει την επιβολή της ατζέντας των δημόσιων οικονομικών ως καθοριστικής με τους τρεις δείκτες το χρέος, το έλλειμμα, τον πληθωρισμό».

Στο άρθρο του ο κ. Τζουμάκας αναφέρει επίσης ότι η κυβέρνηση «είναι καιρός να φέρει την οικονομία ως πρώτο εθνικό ζήτημα σε κάθε της επιλογή και δράση. Να οργανώσει μια μεγάλη συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία. Επίσης, να οργανώσει απογραφή της κατάστασης των επιχειρήσεων από περιφέρεια σε περιφέρεια και από κλάδο σε κλάδο. Θα είναι ένα μεγάλο μάθημα εθνικής αυτογνωσίας και προσανατολισμού».

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις