Τσίπρας στην έκθεση Κ.ΑΛ.Ο Athens Expo ‘18: Ένα διαφορετικό μοντέλο επιχειρηματικότητας (video)

Τσίπρας στην έκθεση Κ.ΑΛ.Ο Athens Expo ‘18: Ένα διαφορετικό μοντέλο επιχειρηματικότητας (video)

Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε τη δεύτερη έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.Α.Λ.Ο.) Athens Expo, στην οποία συμμετέχουν 120 φορείς. Περιηγήθηκε στα περίπτερα και συνομίλησε με τους εκπροσώπους των φορέων. Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι πρόκειται για ένα μοντέλο επιχειρηματικότητας με διαφορετική φιλοσοφία επισημαίνοντας τη βούληση της κυβέρνησης να συνεχίσει να στηρίζει αυτό το μοντέλο. 

«Η Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία είναι ένα άλλο μοντέλο επιχειρηματικότητας και μια διαφορετική φιλοσοφία και για την οικονομία και για την παραγωγή και για την ίδια τη ζωή», είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συζητώντας με φορείς Κ.ΑΛ.Ο.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις