Στο νοσοκομείο έπειτα από επεισόδια με ΜΑΤ, βουλευτής του ΚΚΕ από την Θεσσαλονίκη

Στο νοσοκομείο έπειτα από επεισόδια με ΜΑΤ, βουλευτής του ΚΚΕ από την ΘεσσαλονίκηΠρόκειται για τον Γ.Δελή που σύμφωνα με πληροφορίες παραμένει με έγκαυμα στο νοσοκομείο

Επίσης τραυματίστηκε και το μέλος του ΠΑΜΕ , Θεοδώρας Δρυμάλα

Και οι δυο τους τραυματίστηκαν κατά την διαδήλωση εκπαιδευτικών όταν συγκρούστηκαν με αστυνομικές δυνάμεις

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βουλευτής θα παραμείνει στο νοσοκομείο, καθώς υπέστη έγκαυμα στο χέρι και αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. Η εκπαιδευτικός υποβλήθηκε σε αξονική εγκεφάλου και στις απαραίτητες εξετάσεις, που έδειξαν ότι είναι καλά και ως εκ τούτου, μπορεί να φύγει από το νοσοκομείο.

 Η Όλγα Γεροβασίλη, σχολιάζοντας τα σημερινά επεισόδια κατά την πορεία των εκπαιδευτικών, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Δελή και του μέλους της ΔΟΕ και στελέχους του ΠΑΜΕ, Θοδώρας Δριμάλα. Βολές κατά αξιωματικών  εξαπέλυσε βολές η υπουργός Προστασίας του Πολίτη,

Η κυρία Γεροβασίλη καταδίκασε ως «απαράδεκτες και πολιτικά επικίνδυνες τις σημερινές ενέργειες κάποιων ανδρών των ΜΑΤ, οι οποίοι χτύπησαν στα τυφλά συγκεντρωμένους διαδηλωτές».

 

Μάλιστα, η κυρία Γεροβασίλη τόνισε ότι «αυτού του είδους οι αντιδημοκρατικές πρακτικές όσων επιμένουν να μη λαμβάνουν το μήνυμα των καιρών και νοσταλγούν άλλες, σκοτεινές, εποχές, δεν είναι ανεκτές.


Κατηγορία: 

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις