Π. Καμμένος κατά Κ. Μητσοτάκη: Έγκλημα να αποκαλούν τον "βάτραχο" Αποστολάκη, Σπαντιδάκη

Π. Καμμένος κατά Κ. Μητσοτάκη: Έγκλημα να αποκαλούν τον

Με αιχημό τρόπο σχολιάζει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, τα όσα είπε νωρίτερα κατά την ομιλία του στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφορικά με την τοποθέτηση του Βαγγέλη Αποστολάκη στη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε επίσης λάθος τη στήριξη του πρωθυπουργού στην -ηδη νεκρή- όπως τόνισε, Συμφωνία των Πρεσπών.

Η ανάρτηση του Πάνου Καμμένου:

"Λάθος του πρωθυπουργού η στήριξη της ήδη νεκρής συμφωνίας των Πρεσπών. ΕΓΚΛΗΜΑ του Κούλη φερόμενου ως αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αποκαλεί τον Έλληνα ΥΕΘΑ, τον Ναύαρχο, τον βάτραχο Αποστολάκη Σπαντιδάκη. Προσβάλει το Στράτευμα ο αδελφός της κομματάρχη Ερτογάν".

anartisi.jpg

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις