Π. Καμμένος: Για πρώτη φορά ανέπνευσα ως βουλευτής- Μπορώ να μιλάω όπως μιλούσα τα 25 προηγούμενα χρόνια στη Βουλή

Π. Καμμένος: Για πρώτη φορά ανέπνευσα ως βουλευτής- Μπορώ να μιλάω όπως μιλούσα τα 25 προηγούμενα χρόνια στη Βουλή

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στην επιτροπή Εξωτερικών της Βουλής για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο μέχρι πρότινος κυβερνητικός εταίρος έκανε λόγο για «κυβέρνηση αποστασίας». «Επί τέσσερα χρόνια δεν υπήρχε ούτε μία ανακοίνωση του ενός εταίρου προς τον άλλον. Στο όνομα ποίου συμφέροντος αποφασίσατε να καταπατήσεις την συμφωνία αλλά και να μετατρέψετε μία κυβέρνηση εθνικής συμφιλίωσης σε μία κυβέρνηση αποστασίας;» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και συνέχισε το σφυροκόπημα στην κυβέρνηση: «Είστε περήφανοι που η κυβερνητική σας πλειοψηφία στηρίζεται σε βουλευτές που εγκατέλειψαν τα κόμματα τους, που πάτησαν τις θέσεις τους, που αναίρεσαν τις δημόσιες δηλώσεις τους;

Είστε περήφανοι που περάσατε την συμφωνία για τα Σκόπια και χάσατε έτσι το ηθικό πλεονέκτημα που διαφυλάξαμε μαζί επί τέσσερα χρόνια;. Εγώ δεν είμαι καθόλου περήφανος, εγώ θλίβομαι και θλίβομαι όχι γιατί δεν συμμετέχουμε στην κυβέρνηση».

«Σήμερα για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια ανέπνευσα ως βουλευτής να μπορώ να μιλάω όπως μιλούσα τα 25 προηγούμενα χρόνια στην Βουλή» υποστήριξε ο Π. Καμμένος και πρόσθεσε: «Θλίβομαι γιατί γνωρίζω την αλήθεια και γνωρίζω πολύ καλά ότι όταν τα χρόνια περάσουν και οι πολίτες έχουν πρόσβαση σε όλες τις πηγές τις ιστορικές θα καταλάβουν ποιοι έστησαν αυτή τη σημερινή μέρα και ποιοι οδήγησαν σε αυτή τη συμφωνία και για πιο λόγο».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε την συμφωνία των Πρεσπών το μεγαλύτερο λάθος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και μίλησε για μέρα θλιβερή. «Μέρα θρήνου η σημερινή μέρα για την Ελλάδα. Πρώτος λόγος είναι γιατί αρχίζει στη Βουλή η συζήτηση για την παραχώρηση της Μακεδονίας κατά παράβαση της εθνικής θέσης που υπήρξε το 1992 υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και ποτέ δεν ανετράπη. Θλιβερή μέρα για τη Βουλή των Ελλήνων. Από τις εφτά το πρωί με υπόγειες μεθοδεύσεις είδαμε αποχωρήσεις βουλευτών από τα κόμματα τους, αποστασίες διαγραφές διάλυση ενός κόμματος ολόκληρου».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις