Π. Καμμένος: Να παραδώσουν τώρα την έδρα Παπαχριστόπουλος - Κουίκ

Π. Καμμένος: Να παραδώσουν τώρα την έδρα Παπαχριστόπουλος - Κουίκ

Να παραδώσουν τις έδρες τους κάλεσε τους Θανάση Παπαχριστόπουλο και Τερενς Κουίκ ο πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Η έδρα της Β’ Αθήνας είναι των ΑΝΕΛ, διαμήνυσε ο πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, καλώντας τον βουλευτή Θανάση Παπαχριστόπουλο να την παραδώσει άμεσα.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κάλεσε επίσης τον υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, ο οποίος θα λάβει την έδρα αν παραιτηθεί ο κ. Παπαχριστόπουλος, να την παραδώσει αν μείνει υπουργός.

«Η έδρα της Β’ Αθήνας είναι των ΑΝΕΛ, αν αλήθεια την παραδίδει ο Παπαχριστόπουλος οφείλει να το κάνει τώρα, όπως και ο Κουίκ αν αποφασίσει να μείνει υπουργός και να παραδώσει το όνομα της Μακεδονίας», σημείωσε ο κ. Καμμένος σε ανάρτησή του στο Twitter.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις