Π. Καμμένος: Αντιδημοκρατική προσπάθεια για να χάσουν οι ΑΝΕΛ την Κοινοβουλευτική Ομάδα

Π. Καμμένος: Αντιδημοκρατική προσπάθεια για να χάσουν οι ΑΝΕΛ την Κοινοβουλευτική Ομάδα

Την απόφαση του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, να προωθήσει το ερώτημα για ερμηνεία του Κανονισμού σε ό,τι αφορά τις κοινοβουλευτικές ομάδες στο επιστημονικό συμβούλιο της Βουλής, σχολιάζει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας υποστηρίζει πως το θέμα καλύπτεται από γνωμοδότηση του 2013 και όχι από το άρθρο 15, ενώ κάνει λόγο για "αντιδημοκρατική προσπάθεια" να πάρουν την Κοινοβουλευτική Ομάδα από τους ΑΝΕΛ.

"Όταν μίλησα για αντιδημοκρατική προσπάθεια να πάρουν από τους ΑΝΕΛ την Κ.Ο. αντίθετα με την ήδη υπάρχουσα γνωμοδότηση της επιστημονικής επιτροπής της Βουλής, γνώριζα την απόφαση του 2013. Αυτή ισχύει μόνο. Το άρθρο 15 αφορά την ίδρυση", αναφέρει στο tweet του ο κ. Καμμένος.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις