Π. Κουρουμπλής: Δεν έχουμε αποφασίσει για τις εκλογές- Καλύτερα τον Οκτώβριο

Π. Κουρουμπλής: Δεν έχουμε αποφασίσει για τις εκλογές- Καλύτερα τον Οκτώβριο

Διιστάμενες είναι οι απόψεις για το πότε θα διεξαχθούν οι εκλογές, ανέφερε ο βουλευτής και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, από τον «Θέμα 104,6».

Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν κάποιοι που εισηγούνται να γίνουν εκλογές τώρα και κάποιοι άλλοι τον Οκτώβριο.

«Εγώ νομίζω ότι δεν έχει υπάρξει απόφαση από την κυβέρνηση. Υπάρχουν τα συν και τα πλην και για τώρα και για μετά. Υπάρχουν διιστάμενες απόψεις και στην πηγή της εξουσίας. Εγώ πιστεύω ότι ο Οκτώβριος είναι καλύτερος. Υπάρχουν περιθώρια σε αυτή την περίοδο να ξεδιπλώσει ο ΣΥΡΙΖΑ το πρόγραμμά του και να πείσει την κοινωνία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Όσον αφορά στον ανασχηματισμό και στο σενάριο πιθανής επιστροφής του στο υπουργικό σχήμα είπε ότι «εμείς βάλαμε πανιά για άλλες πολιτείες. Τρέχω - τρέχω, οργώνω όλη την Ελλάδα», λέγοντας ότι θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές.

Μιλώντας για το «άνοιγμα» του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντροαριστερά, τόνισε ότι «πρέπει να πάμε σε ένα διάλογο και μια προγραμματική σύγκληση με το ΚΙΝΑΛ».

«Μιλάω με ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ, που είναι πολύ προβληματισμένοι από τη στάση της ηγεσίας του κόμματος», ανέφερε ο κ. Κουρουμπλής.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις