Π. Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας έχει εγκαθιδρύσει αμερικανογερμανοκρατία στον πιο ακραίο βαθμό

Π. Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας έχει εγκαθιδρύσει αμερικανογερμανοκρατία στον πιο ακραίο βαθμό

Δριμεία κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ για την προσπάθεια του να κάνει διεύρυνση προς τα Αριστερά με τελευταία κίνηση τα πρώτα 16 ονόματα στο ευρωψηφοδέλτιο, άσκησε μέσω του «ΘΕΜΑ 104,6» ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Ο Αλέξης Τσίπρας και ο ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν μεταλλαχθεί πολιτικά και ιδεολογικά. Εφαρμόζουν δεξιότατες πολιτικές και έχουν εγκαθιδρύσει αμερικανογερμανοκρατία στη χώρα στον πιο ακραίο βαθμό» είπε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας.

«Ούτε σε εποχές Πιουριφόι δεν είχαμε τέτοιο καθεστώς στην Ελλάδα. Ο κ. Πάιατ λειτουργεί ως γκαουλάιτερ και υπερκυβερνήτης στη χώρα, μπαίνει στα υπουργεία, δίνει εντολές και κατευθύνσεις. Δίνει την πολιτικοστρατιωτική κατεύθυνση της χώρας με έναν τρόπο που δεν προσφέρει τίποτα στην άμυνα της χώρας» συμπλήρωσε ο κ. Λαφαζάνης.

«Δεν μπορεί να επικαλείται την αριστερά και το δήθεν προοδευτικό μέτωπο. Αυτό που φτιάχνει είναι ένα δεξιό νεοφιλελεύθερο μέτωπο που δεν έχει σχέση με την Αριστερά» συμπλήρως χαρακτηρίζοντας λάθος «να προβάλει σε ψηφοδέλτια παιδιά μορφών αγωνιστών μόνο και μόνο για να αποκτήσει αριστερό άλλοθι». «Είναι θλιβερό θέαμα και αποτελεί κατά τη γνώμη μου ένα είδος τυμβωρυχίας» πρόσθεσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Όσον αφορά στα όσα υποστήριξε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος το βράδυ της Τετάρτης στο Παρίσι ότι υπήρχαν χώρες και πρόσωπα που ήθελαν Grexit το 2015, ο επικεφαλής της ΛΑΕ έκανε λόγο για «προφάσεις εν αμαρτίαιας». «Ανακαλύψεις εκ των υστέρων του Τσακαλώτου ότι υπήρχε χώρα που ήθελε να βγει η Ελλάδα από το ευρώ. Δεν υπήρχε ποτέ πρότασή η θέση κάποιου για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη γιατί ξέραμε ότι θα πυροδοτηθούν αποσταθεροποιητικές εξελίξεις» συμπλήρωσε.

«Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έπαιξε πολύ άσχημο ρόλο το 2015. Δυστυχώς ήταν από αυτούς που έβαζαν το ευρώ και την ΕΕ πάνω από την Ελλάδα και το μέλλον της. Έκαναν σχεδόν παράδοση της χώρας μας στους πιστωτές» πρόσθεσε ο κ. Λαφαζάνης.

Όπως τόνισε ό ίδιος, δεν υπάρχει έξοδος από τα Μνημόνια όπως λέει η κυβέρνηση αφού «μας λένε ότι βγήκαμε από τα μνημόνια και βάζουν οι δανειστές θέμα για τη δόση του 1 δισ. ευρώ. Μάλλον είμαστε σε χειρότερη κατάσταση από ό,τι στα Μνημόνια γιατί δεν έχουμε χρηματοδότηση και υποχρεωνόμαστε για δανεισμό από τις αγορές με 4%».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις