Π. Καμμένος: Ο κ. Τσίπρας "διεκδικεί να γίνει νέο ΠΑΣΟΚ"

Π. Καμμένος: Ο κ. Τσίπρας

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, εξαπέλυσε νέα επίθεση στον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, καθώς και στον πρωθυπουργό, αναφέροντας για τον κ. Τσίπρα ότι «διεκδικεί την πράσινη Αριστερά, δηλαδή να γίνει νέο ΠΑΣΟΚ».

Ο κ. Καμμένος μιλώντας στον ΣΚΑΪ και επανερχόμενος στις καταγγελίες του κατά του κ. Κοτζιά, σημείωσε αν δεν αρθεί η ασυλία και των δυο τους από τη Βουλή, θα ζητήσει να παραιτηθούν από βουλευτές για να πάνε στα δικαστήρια.

Όπως υποστήριξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, «ο Κοτζιάς συντόνιζε τους παράγοντες του υπουργείου Εξωτερικών για τον διαγωνισμό για τις θεωρήσεις, γι’ αυτό ξηλώθηκε… Εγώ αυτή την υπόθεση ανέφερα στο υπουργικό συμβούλιο».

Σύμφωνα με την naftemporiki.gr, όσον αφορά την παρουσία του Πέτρου Κόκκαλη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ,ο κ. Καμμένος τόνισε ότι «ο Πέτρος Κόκκαλης δεν είναι απλώς ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, είναι ένας άνθρωπος που η οικογένεια του έχει μετοχές σε εταιρεία που έχει δημόσια έργα την ΙΝΤΡΑΚΑΤ, και μετοχές στην Intracom Defence Systems που κάνει δουλειές με το υπουργείο Άμυνας». Αυτό, σημείωσε, μπορεί να είναι νόμιμο, αλλά δεν είναι ηθικό.

Για την υπόθεση Πετσίτη είπε ότι τον είχε δει το 2012 στις κοινές εκδηλώσεις, αλλά, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, από το ’15 και μετά μάλλον του κόψανε τα πόδια… «Δεν πιστεύω ότι ο κ. Παππάς συνέχιζε να δίνει το δικαίωμα από το 2015 και μετά στον κ. Πετσίτη» σχολίασε.

«Οι ΑΝΕΛ πάντα διαχωρίζαμε τη θέση μας όταν πήγαινε προς τη γερμανική πλευρά η κυβέρνηση. Ο Τσίπρας δεν είναι της Αριστεράς, διεκδικεί το χρίσμα των ευρωσοσιαλιστικών και διεκδικεί την πράσινη Αριστερά, δηλαδή να γίνει νέο ΠΑΣΟΚ» τόνισε ακόμα ο κ. Καμμένος.

Δήλωσε επίσης ξεκάθαρα ευρωσκεπτικιστής και κατά της ευρωπαϊκής ενοποίησης με την έννοια της τραπεζικής ενοποίησης. Επίσης, τάχθηκε υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων, επικρίνοντας την κυβέρνηση για πολύ μεγάλες καθυστερήσεις όπως στο Ελληνικό και την ΕΛΒΟ.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις