ΝΔ Θεσσαλονίκης: Προκλητική η συγκέντρωση για συμπαράσταση στον Κουφοντίνα έξω από την εκδήλωση με Μεΐμαράκη

ΝΔ Θεσσαλονίκης: Προκλητική η συγκέντρωση για συμπαράσταση στον Κουφοντίνα έξω από την εκδήλωση με Μεΐμαράκη

«Προκλητική» χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή της, η Διοικούσα Επιτροπή ΝΔ Θεσσαλονίκης την συγκέντρωση που πραγματοποίησαν χθες αντιεξιουσιαστές, έξω από το Ολύμπιον, όπου ήταν σε εξέλιξη εκδήλωση με ομιλητή τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, παρουσία του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.

«Η προκλητική συγκέντρωση, για συμπαράσταση στο δολοφόνο Δ. Κουφοντίνα, απέναντι από το «Ολύμπιον», αγνοήθηκε επιδεικτικά από τα μέλη και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όπως και από το λαό της Θεσσαλονίκης, και μόνον την ανοχή της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ εξέθεσε», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο κατάμεστο «Ολύμπιον» με παρόντα τον πρώην Πρωθυπουργό και πρώην Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή και πλήθος κόσμου έξω από το χώρο του κινηματογράφου, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας με κεντρικό ομιλητή τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του Κόμματος και ομιλητές τους παριστάμενους υποψήφιους Ευρωβουλευτές κ.κ Γιάννη Ανδρουλάκη, Καλυψώ Γούλα, Βασιλική Λαζαράκου, Κατερίνα Μάρκου, Γιάννη Πάιδα και Μαρία Σπυράκη. Την εκδήλωση οργάνωσαν η Διοικούσα Επιτροπή της Ν.Δ. Ν. Θεσσαλονίκης, η Γραμματεία Οικουμενικού Ελληνισμού και η Γραμματεία Διεθνών Σχέσεων και Ε.Ε. του Κόμματος και χαιρέτισαν οι επικεφαλής τους, ο Πρόεδρος Τάσος Σπηλιόπουλος και οι Γραμματείς, Τάκης Σκανδαλάκης και Γιάννης Σμυρλής αντίστοιχα. Παρών στην εκδήλωση και ο υποψήφιος Δήμαρχος της Ν.Δ στη Θεσσαλονίκη κ. Νίκος Ταχιάος. 

Η προκλητική συγκέντρωση, για συμπαράσταση στο δολοφόνο Δ. Κουφοντίνα, απέναντι από το «Ολύμπιον», αγνοήθηκε επιδεικτικά από τα μέλη και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όπως και από το λαό της Θεσσαλονίκης, και μόνον την ανοχή της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ εξέθεσε».

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις