Δ. Παπαδημούλης: Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα διαψεύσει ηχηρά τις δημοσκοπήσεις

Δ. Παπαδημούλης: Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα διαψεύσει ηχηρά τις δημοσκοπήσεις

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών «θα διαψεύσει ηχηρά τις δημοσκοπήσεις», υποστηρίζει ο Δημήτρης Παπαδημούλης στην Αυγή της Κυριακής, χωρίς να αποκλείει ακόμα και την πρωτιά για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, δηλώνει όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι το κόμμα του και η ευρωπαϊκή Αριστερά θα επιδιώξουν τη στήριξη «του προοδευτικότερου δυνατού υποψηφίου» για την προεδρία της Κομισιόν, ενώ εκτιμά ότι ο Μάνφρεντ Βέμπερ δεν θα μπορέσει να διαδεχτεί τον Γιούνκερ.

Σύμφωνα με τον ίδιο όπως γράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το ζητούμενο είναι «να ξεκολλήσει ακόμα πιο αποφασιστικά η Σοσιαλδημοκρατία από τη μακροχρόνια σύμπλευση με τη Δεξιά, που την έχει οδηγήσει σε πολλές χώρες στο φαινόμενο της πασοκοποίησης...». Δηλώνει επίσης αισιόδοξος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταφέρει να είναι ο νικητής και των επόμενων εθνικών εκλογών, τονίζοντας ότι «αν καταφέραμε να κάνουμε κάποια πράγματα εντός μνημονίων, αυτά που κάναμε στους πρώτους οκτώ μήνες με την Ελλάδα έξω από τα μνημόνια, σκεφτείτε τι μπορούμε να πετύχουμε σε μια νέα τετραετία που θα έχουμε λύσει τα χέρια μας».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις