Το σποτάκι… για το φινάλε της καμπάνιας της δίνει η ΝΔ με πρωταγωνιστή τον Μητσοτάκη

Το τελευταίο σποτάκι της προεκλογικής περιόδου της έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία, σε ένα βίντεο ενός λεπτού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δίνει τη δική του αφήγηση.

Σχολιάζοντας τη φορολόγηση και με έμφαση στη μεσαία τάξη, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία, τη «μοναδική αξιόπιστη λύση για την αλλαγή πορείας που έχει ανάγκη η χώρα».

Ο πρόεδρος της ΝΔ ακούγεται να λέει τα εξής: «Τα τελευταία τρία χρόνια έχω γυρίσει ολόκληρη την Ελλάδα. Συνάντησα χιλιάδες Έλληνες και άκουσα από πρώτο χέρι τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Την αγωνία του καθημερινού ανθρώπου που μετά τις 20 του μήνα μετράει το κάθε ευρώ που του έχει μείνει να ξοδέψει. Η Ελλάδα αυτή δεν είναι η Ελλάδα που μας αξίζει. Είμαστε ένας λαός εργατικός, ταλαντούχος, ικανός και πολυμήχανος. Μπορούμε πολύ καλύτερα. Σταματώντας την παράλογη υπερφορολόγηση που υπονομεύει την ανάπτυξη και καταστρέφει τη μεσαία τάξη.

Μειώνοντας τις ασφαλιστικές εισφορές ώστε οι εργαζόμενοι να απολαμβάνουν οι ίδιοι τον καρπό των κόπων τους. Προωθώντας τολμηρές επενδύσεις για να δημιουργήσουμε πολλές, νέες, καλύτερες δουλειές. Γυρνώντας την πατρίδα μας βρήκα παντού παραδείγματα εξαιρετικών ανθρώπων που αποδεικνύουν έμπρακτα, με τον αγώνα τους και την αντοχή τους, ότι η χώρα έχει μέλλον, ότι η ελπίδα είναι εδώ, δίπλα μας. Αυτή την ελπίδα θέλουμε να αναγεννήσουμε.

Γι’αυτό και στις εκλογές που έρχονται σας ζητώ να στηρίξετε τη Ν.Δ, την παράταξη όλων των Ελλήνων που ενωμένη και ανανεωμένη αποτελεί σήμερα τη μοναδική αξιόπιστη λύση για την αλλαγή πορείας που έχει ανάγκη η χώρα».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις