Μηνύσεις και αγωγές σε εταιρείες δημοσκοπήσεων καταθέτει ο Π. Καμμένος

Μηνύσεις και αγωγές σε εταιρείες δημοσκοπήσεων καταθέτει ο Π. Καμμένος

Η κάλπη δεν θα φέρει ποσοστά αυτοδυναμίας σε κανένα κόμμα, εκτίμησε ο Πάνος Καμμένος στη διάρκειας της διακαναλικής συνέντευξής του.

Χαρακτήρισε τους Ανεξάρτητους Έλληνες ως το κόμμα μεν τη πιο συνεπή στάση. Σημείωσε δε με νόημα πως ακόμα και αν προσπαθούσε δεν θα μπορούσε να ρίξει την κυβέρνηση τον περασμένο Ιούλιο με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών, καθώς όπως είπε θα έχανε από τότε τους βουλευτές του.

Ο κ. Καμμένος είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάθει τεράστια ζημιά στη Βόρεια Ελλάδα από τη στάση του στο εθνικό ζήτημα αλλά και σε άλλες "ευαίσθητες" περιοχές. «Ο Τσίπρας έκανε μεγάλο λάθος. Παρασύρθηκε από τον Κοτζιά που μας εξαπάτησε και τους δύο», σημείωσε.

Για τον πρόεδρο της ΝΔ τόνισε πως «κάνει τα πάντα για να χάσει» παίρνοντας στο κόμμα του όσα πολιτικά στελέχη απορρίπτουν άλλοι χώροι. «Είναι ιταλική κωμωδία! Κάθε φορά που βγαίνει να μιλήσει, η ΝΔ χάνει μια μονάδα! Έχει τον ανθρωποδιώκτη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε μύδρους κατά των εταιριών δημοσκοπήσεων και κατήγγειλε δημόσια και ανοιχτά την εταιρία Metron Analysis, ανακοινώνοντας πως ήδη έχει καταθέσει αγωγή. «Ο Φαναράς είναι απατεώνας», είπε, αφήνοντας αιχμές για τα ποσοστά που εμφανίζει το κόμμα του στις μετρήσεις.

Προέβλεψε ότι η χώρα δεν αντέχει να πάει σε μια μακρά προεκλογική περίοδο και πως θα πρέπει να στηθούν άμεσα εθνικές κάλπες. Στο πλαίσιο αυτό προέκρινε μάλιστα μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας προκειμένου να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της χώρας στην ευρύτερη γειτονιά της και κυρίως την απειλή της Τουρκίας.

«Δεν θέλω να τρομάξω τον κόσμο. Δεν φοβάμαι θερμό επεισόδιο αλλά ένα ατύχημα», υπογράμμισε με νόημα και καταδίκασε τις ενέργειες του «Ρουβίκωνα», αφήνοντας υπόνοιες για ανοχή της όλης κατάστασης από την πλευρά της κυβέρνησης.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις