Λεβέντης: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ κάνουν πρωταθλητισμό υποσχεσιολογίας

Λεβέντης: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ κάνουν πρωταθλητισμό υποσχεσιολογίας

«Οι εκλογές της 26ης Μαΐου ανήκουν στη Μακεδονία μας», δήλωσε, κατά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, εκτιμώντας ότι «το μόνο κόμμα που θα επιβραβεύσει ο ελληνικός λαός την Κυριακή είναι η Ένωση Κεντρώων, γιατί μόνο εμείς υψώσαμε ανάστημα απέναντι σε αυτούς που πρόδωσαν τη Μακεδονία».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επανέλαβε ότι «η Ένωση Κεντρώων για να συνεργαστεί σε μια επόμενη κυβέρνηση και να δώσει την εμπιστοσύνη της, θα πρέπει να γίνει αποδεκτό το αίτημά της για διενέργεια δημοψηφίσματος προς ακύρωση της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών», ενώ, σχολιάζοντας τη στρατηγική των δυο μεγάλων κομμάτων, είπε ότι «με υποσχέσεις και ψέματα προσπαθούν να κερδίσουν την ψήφο του εκλογικού σώματος» και χαρακτήρισε «την παροχολία της κυβέρνησης ανέντιμη πολιτική πράξη».

«ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ κάνουν πρωταθλητισμό υποσχεσιολογίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Την Κυριακή, στην κάλπη οι πολίτες πρέπει να στείλουν ηχηρό μήνυμα και να καταδικάσουν τις πολιτικές του καιροσκοπισμού και της ρουσφετολογίας και να μαυρίσουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ», είπε ο κ. Λεβέντης και ζήτησε από τους πολίτες «να μην πέσουν στην παγίδα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ» και «να ενισχύσουν την Ένωση Κεντρώων, η οποία έχει καθαρό λόγο σε όλα τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν την ελληνική κοινωνία».

Τέλος, ο κ. Λεβέντης χαρακτήρισε την ψήφο των πολιτών προς την Ένωση Κεντρώων «ως γροθιά στο στομάχι του παλαιού και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος» και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της Κυριακής, σημειώνοντας ότι η Ένωση Κεντρώων θα εκλέξει δύο ευρωβουλευτές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις