Βελόπουλος: Όταν ο άλλος μπαίνει στο σπίτι σου και τρυπάει, πρέπει να αμυνθείς

Βελόπουλος: Όταν ο άλλος μπαίνει στο σπίτι σου και τρυπάει, πρέπει να αμυνθείς

Για την αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα στην κυπριακή ΑΟΖ, μίλησε ο  πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος.

«Ο Ερντογάν είναι ένα πληγωμένο θηρίο, είναι αποδυναμωμένος πολιτικά, στρατιωτικά έχοντας «ξηλώσει» όλη την Αεροπορία και τους ανώτατους αξιωματικούς, έχει ανοικτά μέτωπα σε Βόρεια Συρία και Βόρειο Ιράκ, πρέπει, λοιπόν, να είμαστε πολύ προσεκτικοί τις επόμενες μέρες όλοι μας και στις δηλώσεις και στις πράξεις», δήλωσε μιλώντας στη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Είναι casus belli», ήταν απάντηση του κ. Βελοπούλου στην ερώτηση αν οι προκλήσεις Ερντογάν γίνουν σε ελληνικό θαλάσσιο χώρο με τον Νίκο Χατζηνικολάου να αναφέρει το παράδεισμα του Καστελλόριζου.

«Όταν ο άλλος μπαίνει στο σπίτι σου και τρυπάει στην περιοχή σου, πρέπει να αμυνθείς», είπε ακόμη και πρόσθεσε: «Έτσι πρέπει να πράξει ένα σοβαρό, ισχυρό κράτος».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις