Δικαιώματα και περιβάλλον στο δεύτερο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ – «Τώρα δεν παίζουμε αποφασίζουμε για τη ζωή μας» (video)

To απόγευμα της Τρίτης 18 Ιουνίου ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στη δημοσιότητα το δεύτερο τηλεοπτικό του σποτ,  με τίτλο «μην ασχολείσαι», που κλείνει με το σύνθημα των εκλογών, «τώρα δεν παίζουμε αποφασίζουμε για τη ζωή μας».

Αιχμή του δόρατος του σποτ είναι ο τομέας του περιβάλλοντος και των κοινωνικών δικαιωμάτων, αλλά και της παιδείας. Πέρα από τη θεματική, και η σκνοθεσία είναι φανερό πως στοχεύει τους νέους.

Αναλυτικότερα το κείμενο έχει ως εξής.

«Μην ανησυχείς για τα κοινά, μη σκας για το περιβάλλον. Τι σε πειράζει η πλαστική σακούλα; Τι σε νοιάζει το κλίμα; Το έφαγε ο γάιδαρος. Τι θέλεις τις άλλες πηγές ενέργειας. Μια χαρά είναι το πετρέλαιο. Και οι άνδρες με τους άνδρες; Δε λέω. Σπίτι τους να κάνουν ότι θέλουν. Αλλά όχι και επισήμως. Αμάν πια με τα δικαιώματα! Όλοι δικαιώματα. Γιατί να μην απολύσουμε δασκάλους. Μην κολλάς στα παλιά, δωρεάν παιδεία και όλα δωρεάν. Μην μιλάς για δικαιώματα. Μην πας να ψηφίσεις. Μην διεκδικείς μην το ψάχνεις.

Τώρα δεν παίζουμε. Αποφασίζουμε για τη ζωή μας»

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις