Ν. Παππάς: Περιμένουμε την υλοποίηση των έργων της Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων και του ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ

Ν. Παππάς: Περιμένουμε την υλοποίηση των έργων της Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων και του ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ

Με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς ζήτησε «να υλοποιηθούν τα εμβληματικά έργα Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων και ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ που έχουν συμβασιοποιηθεί».

Είπε ότι «τα τελευταία χρόνια δρομολογήθηκαν έργα για τη βελτίωση της λειτουργίας του Δημοσίου και των συναλλαγών των πολιτών με τις δημόσιες υπηρεσίες». Ειδικότερα ο κ. Παππάς ανέφερε ότι «τα εμβληματικά έργα 'Σύστημα Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων' μεταξύ 21.000 δημόσιων φορέων και το ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ για την αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιών του Δημοσίου, ένα έργο που βρέθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ξεχασμένο στα συρτάρια, έχουν συμβασιοποιηθεί» και «περιμένουμε την υλοποίησή τους». «Όχι μονάχα για την αναβάθμιση των υπηρεσιών αλλά και για την εξοικονόμηση από μέρους της Πολιτείας 550 εκατ. ευρώ ετησίως», πρόσθεσε, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός ΨΗΠΤΕ, ανέφερε σε σχέση με το σύστημα 112, ότι «οι δοκιμές που έγιναν σήμερα (σ.σ. με πρώτη δοκιμή τον Ιανουάριο 2019) πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου και ήταν προγραμματισμένες να γίνουν σ' αυτή την ημερομηνία ήδη πριν από τις εκλογές. Ας σταματήσει επιτέλους η κοροϊδία».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις