Κ. Τασούλας: Απολύτως λειτουργικά τα κτίρια της Βουλής - Καμιά ζημιά από τον σεισμό

Κ. Τασούλας: Απολύτως λειτουργικά τα κτίρια της Βουλής - Καμιά ζημιά από τον σεισμό

Στη διαβεβαίωση πως τόσο το κτήριο της Βουλής όσο και όλα εκείνα που είναι στην ιδιοκτησία της, είναι απολύτως λειτουργικά και μπορούν να συνεχιστούν κανονικά οι προγραμματιζόμενες εργασίες σε αυτά καθώς προχώρησε ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, πριν από την έναρξη της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Ο κ. Τασούλας προχώρησε στη διαβεβαίωση αυτή επικαλούμενος έγγραφο της αρμόδιας τεχνικής υπηρεσίας της Βουλής

Όπως τόνισε «τόσο η Εθνική Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών όσο και η τεχνική υπηρεσία της Βουλής ανταποκρίθηκαν άμεσα στο καθήκον τους αμέσως μετά το πρόσφατο σεισμό στη Πάρνηθα και το συμπέρασμα είναι ότι η Βουλή δεν έχει το παραμικρό άξιο λόγου».

Τόνισε επίσης πως έπειτα από τεχνικό έλεγχο που έγινε από 4 μηχανικούς της Βουλής δεν διαπιστώθηκε κάποιο ανησυχητικό εύρημα ούτε έγιναν αναφορές για σοβαρές ζημιές.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις