Αποχωρεί από το Ποτάμι ο Νίκος Νυφούδης

Αποχωρεί από το Ποτάμι ο Νίκος Νυφούδης

Ο Σταύρος Θεοδωράκης και η πλειοψηφία του Πολιτικού Συμβουλίου τάσσονται υπέρ της αναστολής λειτουργίας του Ποταμιού.

Ο πρώην βουλευτής του κόμματος, Νίκος Νυφούδης, δημόσια υποστήριξε την αντίθετη άποψη, πρότεινε συγκεκριμένο πλάνο και σχέδιο για την επόμενη μέρα εκφράζοντας εκατοντάδες στελέχη, φίλους και εθελοντές που ζητούσαν την επανεργοποιηση του κόμματος.

Όμως όπως γράφει και ο ίδιος στο άρθρο του, "με το ζόρι" δεν γίνεται τίποτα. Πόσω μάλλον πολιτική.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Νυφούδης τόσο εντός των οργάνων του κόμματος όσο και δημόσια με την αρθρογραφία του είχε επισημάνει πως αν υπάρχουν εθελοντές, στελέχη, διαθέσιμα για να εργαστούν για την ανοικοδόμηση του Ποταμιού και την ανασύσταση του χώρου μας, τότε δεν καταλαβαίνει τους λόγους για τους οποίους κάποιοι θέλουν να επιλέξουν την αδράνεια, τη μη πράξη και βασικά τη σιωπή.

Το Ποτάμι, είχε τονίσει επανειλημμένα ο Ν. Νυφούδης, μπορεί να τελειώσει μόνο αν το θέλει ο δημιουργός του, ο ιδρυτής του, ο εμπνευστής όλων μας. Αλλά ο Σταύρος Θεοδωράκης δημόσια είχε δείξει την θέλησή του να υπάρξει συνέχεια. Προφανώς κάτι άλλαξε; Καλό είναι να το εξηγήσει ο ίδιος.

Μάλιστα ο Ν. Νυφούδης είχε προτείνει έναν οδικό χάρτη μέχρι το συνέδριο με πρακτικές διαδικασίες, με ξεκάθαρο πολιτικό στίγμα, κατανοητές στον κάθε ένα πολίτη που θέλει να συμμετέχει.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό άρθρο εδώ

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις