Πυρά ΚΙΝΑΛ κατά Τσίπρα: Ενορχηστρώνει ακόμη μία άθλια ενέργεια εις βάρος του Κοινοβουλευτισμού

Πυρά ΚΙΝΑΛ κατά Τσίπρα: Ενορχηστρώνει ακόμη μία άθλια ενέργεια εις βάρος του Κοινοβουλευτισμού

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε το Κίνημα Αλλαγής, με αφορμή την επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για το άρθρο 86 στην αρμόδια Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος.

Το ΚΙΝΑΛ καταγγέλλει την επιστολή ως απόπειρα αποπροσανατολισμού και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι “ενορχηστρώνει ακόμη μία άθλια ενέργεια εις βάρος του Κοινοβουλευτισμού”.

"Ο κ. Τσίπρας πανικόβλητος μπροστά στην πλήρη αποκάλυψη του παραδικαστικού κυκλώματος που έδρασε και στην υπόθεση Novartis (αλλά και των πολιτικών καθοδηγητών του) επιχειρεί ένα ακόμη αντιπερισπασμό. Μετά την συνειδητή παρακώλυση του έργου της προκαταρκτικής επιτροπής της Βουλής, αποστέλλει σήμερα επιστολή, με την οποία επιχειρεί να υπονομεύσει την διαδικασία αναθεώρησης του Συντάγματος, σε ένα κρίσιμο και ευαίσθητο θέμα όπως αυτό της ποινικής ευθύνης υπουργών (άρθρο 86 του Συντάγματος)”, τονίζει το ΚΙΝΑΛ.

Όπως σημειώνει, ο κ. Τσίπρας γνωρίζει πολύ καλά πως αυτή η Συνταγματική Αναθεώρηση δεν επηρεάζει σε κανένα σημείο την διαδικασία της δικαστικής έρευνας για την Novartis. “Αλλά αδίστακτα και κυνικά προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις, ενορχηστρώνοντας ακόμη μια άθλια ενέργεια εις βάρος του Κοινοβουλευτισμού”, σημειώνει το ΚΙΝΑΛ και προσθέτει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ "συνεχίζει τον δρόμο του φθηνού λαϊκισμού την ώρα μάλιστα που στη Βουλή διαμορφώνεται ευρεία συναίνεση για την ουσιαστική κατάργηση των υπουργικών προνομίων”. “Ας κατανοήσει πως τα κόλπα τελείωσαν. Η αλήθεια θα αποκαλυφθεί...” καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις