Π. Γερουλάνος: Δεν είμαι μέλος του ΚΙΝΑΛ για να με διαγράψουν (audio)

Π. Γερουλάνος: Δεν είμαι μέλος του ΚΙΝΑΛ για να με διαγράψουν (audio)

«Υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα με τη διαγραφή μου. Δεν υπάρχουν όργανα στο ΠΑΣΟΚ και δεν είμαι μέλος του ΚΙΝΑΛ. Ή λοιπόν πρέπει να συγκροτήσουν όργανα για να με διαγράψουν ή να με διαγράψουν από ένα κόμμα που δεν είμαι μέλος.»

Λίγο πριν από το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ του Σαββατοκύριακο, ο Παύλος Γερουλάνος μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα και την Ευαγγελία Μπαλτατζή, απάντησε για το ενδεχόμενο διαγραφής του, τονίζοντας ότι αυτό που ζητά είναι δημοκρατία σε κλειστά κόμματα.
«Υπάρχει κάποια σύγχυση στο επιτελείο της κ. Γεννηματά, αλλά γεννάται το ερώτημα. Θα διαγράφεις μέχρι πού, μέχρι να μείνουμε πόσοι, μέχρι να σιγήσει ποια φωνή. Η διαγραφή είναι σημάδι βαριάς αμηχανίας, μια διάθεση σύγχυσης. Αυτό σημαίνει ότι αύριο θα σταματήσει η γκρίνια στην κοινωνία για τον τρόπο που πορεύεται το κόμμα, θα ανοίξουν οι ουρανοί και θα έρθει ως δια μαγείας το φως το αληθινό στο ΚΙΝΑΛ και ξαφνικά θα εκπροσωπήσει τον κόσμο; Αυτά είναι αστεία πράγματα.»

Ο κ. Γερουλάνος τόνισε ότι «διεκδικώ να έχουμε επιτέλους κόμματα στην Ελλάδα που να είναι ανοικτά στον κόσμο και να μπορεί να συμμετέχει ο καθένας , που να είναι φορείς συνδιαμόρφωσης του μέλλοντος αυτού του τόπου. Το ΚΙΝΑΛ όχι δεν είναι τέτοιο κόμμα.»

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις