Στην αντεπίθεση ο Τσίπρας – Ζητάει από τον Μητσοτάκη την αποπομπή Διαματάρη

Την αποπομπή του υφυπουργού Εξωτερικών, Αντώνη Διαματάρη από την κυβέρνηση μετά τις αποκαλύψεις για το βιογραφικό του ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Περιμένω μια απάντηση σήμερα από τον Μητσοτάκη. Αν τον κρατήσει τελικά τον Διαματάρη, σημαίνει ότι δεν έχουν ιερό και όσιο» είπε απόψε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ομιλία του στην Αλεξανδρούπολη.

«Επί 4,5 χρόνια, ο κ. Διαματάρης δεν έκανε τίποτα άλλο από το να λοιδορεί και να λασπολογεί εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Διαματάρης έχει δηλώσει στο βιογραφικό του ότι είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Columbia, αλλά το Πανεπιστήμιο αυτό λέει ότι ο κύριος αυτός πέρασε έξω από την πόρτα, δεν είναι απόφοιτος. Αυτό είναι το κράτος των αρίστων, της fake αριστείας και της πελατειακής δοσοληψίας, του ρουσφετιού. Αυτό το κράτος μάς οδήγησε στη χρεοκοπία και πρέπει να το υπερβούμε. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά, με οδηγό την αλήθεια κι όχι με την εξαπάτηση και το ψέμα» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Στο μεταξύ, ο ίδιος ο κ. Διαματάρης παραδέχτηκε ότι δεν έχει πτυχίο από το πανεπιστήμιο Columbia, παρότι το ανέγραφε στο βιογραφικό του, ισχυριζόμενος ότι παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα αλλά οικονομικοί λόγοι δεν του επέτρεψαν να αποκτήσει και τον τίτλο σπουδών.

Πηγή: Στην αντεπίθεση ο Τσίπρας – Ζητάει από τον Μητσοτάκη την αποπομπή Διαματάρη - altsantiri

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις