Αλ. Τσίπρας για υπόθεση Διαματάρη: Δικαιώνουν τον έρμο τον Καρανίκα

Αλ. Τσίπρας για υπόθεση Διαματάρη: Δικαιώνουν τον έρμο τον Καρανίκα

Στην υπόθεση του Αντώνη Διαματάρη, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του υφυπουργού Εξωτερικών μετά τα δημοσιεύματα για τα πτυχία του, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό TRT, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Θεσσαλία.

"Το εξοργιστικό είναι το ψέμα και η fake αριστεία”, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη.

“Δυστυχώς αυτή είναι η παθογένεια του παλαιού πολιτικού συστήματος”, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συμπλήρωσε: “Είμαι υπέρ της πραγματικής αριστείας, να προχωρούν αυτοί που πραγματικά έχουν τα καλύτερα βιογραφικά και τα περισσότερα προσόντα. Μία ακόμη σημαία του κ. Μητσοτάκη κατέρρευσε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα...”.

Ο ίδιος υπογράμμισε πως “το εξοργιστικό είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης κάλυψε τον κ. Διαματάρη ενώ γνώριζε ότι δεν έχει πτυχίο από το Κολούμπια” και κατέληξε λέγοντας: ”δικαιώνουν τον έρμο τον Καρανίκα, ο οποίος δεν έγινε ούτε υπουργός, ούτε υφυπουργός, ούτε διοικητής – μετακλητός υπάλληλος στο Μαξίμου ήταν”.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις