Παρίσι: Μια κινηματογραφική προβολή πάνω στο νερό

Παρίσι: Μια κινηματογραφική προβολή πάνω στο νερό

Για τα εγκαίνια του ετήσιου προγράμματος Paris Plages, που δημιουργεί προσωρινές παραλίες το καλοκαίρι στην Γαλλική πρωτεύουσα, η πόλη του Παρισιού διοργανώνει μια ασυνήθιστη κινηματογραφική προβολή στις 18 Ιουλίου.

Πρόκειται για το «Cinema sur l’eau», έναν πλωτό θερινό κινηματογράφο που θα λειτουργήσει στο πάρκο La Villette. Κατόπιν κλήρωσης, οι τυχεροί θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δωρεάν τις ταινίες «Le Grand Bain» του Gilles Lellouche και «A Corona Story» του Victor Mirabel.

Ένας στόλος 38 ηλεκτρικών σκαφών θα καλωσορίσει τους θεατές, καθένα από τα οποία μπορεί να φιλοξενήσει από 2 έως 6 άτομα. Επιπλέον, θα υπάρχουν 150 ξαπλώστρες στις αποβάθρες, έτσι ώστε να παρακολουθήσουν κι άλλοι θεατές την προβολή.

 

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις