Τρεις στάσεις για να τον κάνεις να ξεχάσει τον τσακωμό σας

Ζευγάρι είστε και καυγαδίσατε… Είναι λογικό και φυσιολογικό, διότι αν μου πεις ότι δεν μαλώνετε ποτέ, τότε θα οδηγηθώ στο συμπέρασμα ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά μεταξύ σας. Και πίστεψέ με, δεν το θέλεις αυτό.

Anyway το σημερινό θέμα μας δεν είναι οι καυγάδες σας, αλλά το πώς θα τα βρείτε. Και αν νομίζεις ότι θα σου προτείνω συζήτηση, δείπνο κτλ κτλ, κάνεις μεγαλειώδες λάθος. Το μυστικό σου όπλο είναι το σεξ και πιο συγκεκριμένα, οι σωστές στάσεις για την περίσταση. Δες παρακάτω και θα καταλάβεις.

1. Ξαπλώστε στα πλάγια face to face, και πέρασε το ένα σου πόδι πάνω από τον μηρό του. Η στάση αυτή, μπορεί να μην είναι καυτή και δύσκολη, αλλά περιλαμβάνει eye contact και άρα επικοινωνία. Το cosmopolitan την αποκαλεί στάση-διαμεσολαβητή και κάνει ακριβώς αυτό: Σας φέρνει πιο κοντά με σκοπό την επίλυση του προβλήματος.

2. Δε λειτούργησε η προηγούμενη στάση και τον βλέπεις κάπως χολοσκασμένο; Ήρθε η ώρα για το στοματικό της συγνώμης. Εκεί θα πρέπει να τα δώσεις όλα. Φρόντισε να είναι άνετα, μη σου πω να του φέρεις και μια μπυρίτσα να πίνει, και πιάσε δουλίτσα. Είτε σου αρέσει, είτε όχι, η στάση αυτή θα σου πάρει αρκετή ώρα. Λυπάμαι, αλλά έφταιξες.

3. Η τρίτη είναι και η καλύτερη μιας και σε βάζει με την πλάτη στον τοίχο. Κυριολεκτικά. Εκτός του ότι θα το ευχαριστηθείς δεόντως, σου επιτρέπει και να απολογηθείς όπως ακριβώς πρέπει: Σεμνά και ταπεινά. Αν θα του αρέσει; Σαφώς και ναι. Άσε που το όλο σκηνικό θα έχει μία εσάνς κινηματογραφική.

Πηγή: queen.gr

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις