Αυτές είναι τρεις άγνωστες ερωτογενείς ζώνες που θα σας απογειώσουν

O σβέρκος, το πίσω μέρος των αυτιών, το στήθος, τα οπίσθια, είναι γνωστόν τοις πάσι πως αποτελούν σημεία που αν «πειραχτούν» με φιλιά και χάδια, πυροδοτούν την ερωτική διάθεση. Αλλά πέρα από αυτά και κάποια εξίσου προφανή, υπάρχουν και τα λιγότερο δημοφιλή, τα οποία αν αγγίξει ο σύντροφός σου κατά λάθος, εσύ θα νιώσεις μια αισθησιακή ανατριχίλα. Αν θέλεις λοιπόν να διευρύνεις τη γκάμα των γνώσεών σου στις ερωτογενείς ζώνες και να μάθετε ακόμα περισσότερο ο ένας το κορμί του άλλου, καταπιάσου με τα σωστά σημεία.

Το εσωτερικό των μηρών

Είναι μία περιοχή την οποία ακουμπάει με το σώμα του, με τη λεκάνη του, αλλά όχι τόσο με τα δάχτυλά του ή τη γλώσσα του. Καθοδήγησέ τον για το καλό σου. Τα προκαταρκτικά σας θα απογειωθούν αν το άγγιγμά του εστιάσει στο μέσα μέρος των μηρών σου, σε απόσταση αναπνοής από το αιδοίο σου.

Τα πλευρά

Ανήκουν κι αυτά στη δευτερογενή ερωτογενή ζώνη, μαζί με το λαιμό και τις θηλές. Το ελαφρύ άγγιγμα, τα φιλιά γιατί όχι και οι δαγκωματιές- με προσοχή πάντα- σ’ αυτό το συχνά απεριποίητο σημείο εντείνουν την ερωτική διέγερση. Είναι μία από τις πιο ευαίσθητες περιοχές στα ερεθίσματα.

Οι παλάμες

Όταν σφίγγετε ο ένας το χέρι του άλλου, το μέρος του σώματός σου που ακουμπάει απόλυτα πάνω στο αντίστοιχο δικό του, είναι η παλάμη. Τα χέρια κρύβουν μικρές ερωτογενείς ζώνες, όπως το εσωτερικό των μπράτσων αλλά και αυτό, το οποίο είναι πλημμυρισμένο από νεύρα, τα οποία το καθιστούν εξαιρετικά ευαίσθητο. Χάιδεψε τον λοιπόν απαλά στο εσωτερικό του χεριού και επιδίωξε ένα φιλί του στο ίδιο σημείο. Μπορείτε επίσης να κάνετε μασάζ ο ένας στον άλλο σ’ αυτό το σημείο. Είναι άκρως ανακουφιστικό.

Πηγή: ladylike.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις