Πρωινό σεξ: Μπορεί να βελτιώσει την υγεία;

Μπορεί όταν ακούς πρωινό σεξ να σκέφτεσαι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υιοθετήσεις την εν λόγω συνήθεια με την «τσίμπλα στο μάτι», αν ήξερες όμως τα οφέλη για την υγεία ίσως και να το ξανασκεφτόσουν. 

Πόσο ευεργετικό είναι το πρωινό σεξ;

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και τα επίπεδα ανοσοσφαιρίνης Α, αντισώματος που προστατεύει το σώμα από τις μολύνσεις και τους ιούς.

Μειώνει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής ή εγκεφαλικού επεισοδίου, ειδικότερα όταν συμβαίνει τακτικά μέσα στην εβδομάδα.

Βελτιώνει τη διάθεσή σου καθώς κατά τη διάρκεια του σεξ απελευθερώνεται η οξυτοκίνη, η ορμόνη της αγάπης.

Είναι πιο απολαυστικό καθώς η διάρκειά του το πρωί είναι μεγαλύτερη. Αυτό συμβαίνει γιατί τα επίπεδα της τεστοστερόνης έχουν αυξηθεί καθώς συσσωρεύονται κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ο άνδρας έχει πιο δυνατή στύση, ενώ μειώνεται και η πιθανότητα πρόωρης εκσπερμάτωσης.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις