Ο ρεπόρτερ που διασώθηκε στην εκπομπή της ντροπής, και η τιμωρία...

...ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΛΙΑΓΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΧΑΧΑΝΙΣΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΠΡΑΞΗ - «ΚΟΝΤΙΝΕΣ» ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΧΑΝΑ 

Δεν έσπευσε από την πρώτη στιγμή που το έμαθα να δω το βίντεο από την εκπομπή του Λιάγκα και της εκλεκτής παρέας του με τη διακωμώδηση (ουσιαστικά διαπόμπευση) της φοιτήτριας του Αριστοτελείου. Γιατί
με τα χρόνια έχει αμβλυνθεί η περιέργειά μου για όσα τα ακολουθεί ποδοβολητό χιλιάδων που τρέχουν στο Διαδίκτυο για να δουν περίεργα βίντεο και τα κάνουν γρήγορα βάιραλ.

Άργησα, αλλά το διέπραξε: το είδα! Και αμέσως –αμέσως!– ένα κύμα χύδην χυδαιότητας, κακογουστιάς, πανάθλιου «χιούμορ» και έλλειψης αξιολόγησης ενός ΠΡΟ-ΒΛΗ-ΜΑ-ΤΟΣ, με περιέλουσε. Το παρεάκι είχε λιώσει από τα γέλια. Είχε δακρύσει απ’ τα χάχανα. Ένας άγριος ανταγωνισμός μεταξύ τους για το ποιος και ποια θα πει τη μεγαλύτερη, την πιο αηδιαστική μπούρδα. Δυο κύριοι (βάλτε εσείς τα εισαγωγικά αν θέλετε) και τρεις κυρίες (το ίδιο), μόνο στο πάτωμα που δεν έπεσαν από το ξεκάρδισμα.

Και ξαφνικά, ξεπήδησε κάποιος από το βάθος των τηλεοπτικών παρασκηνίων –με τούρμπο χάχανο και αυτός– για να πιτσιλίσει στην πλάτη με νερό μια από τις κυρίες (τα εισαγωγικά! τα εισαγωγικά!) Έκανε, δηλαδή, αναπαράσταση της αηδίας που έγινε στην πλάτη τής φοιτήτριας, σε εκείνη όχι με νερό βέβαια αλλά με αυθεντικά ανδρικά υγρά, που το παρεάκι βρήκε τόσο αστεία.

Μέσα σε όλον αυτόν τον οχετό της τηλεοπτικής ντροπής πέρασε απαραίτητη από τους σχολιαστές των Μέσων και των σόσιαλ, η στάση του ρεπόρτερ Φρίξου Δρακοντίδη.
Ο οποίος βγήκε σε «παράθυρο» για να δώσει το ρεπορτάζ του θέματος, αλλά η τετράδα τον χρησιμοποίησε σαν βάση για να πει τα «αστεία» της και πολλές φορές προσπάθησε να τον βάλει στο δικό της κλίμα ευθυμίας με συνεχείς διακοπές. «Επειδή το θέμα είναι σοβαρό, μην κάνουμε πλάκα», τους είπε ο Δρακοντίδης αλλά το φουντωμένο παρεάκι, ακάθεκτο και αχαλίνωτο, συνέχισε να χαχανίζει και να διαμορφώνει, χωρίς να το ξέρει, το επαγγελματικό του στίγμα που θα σημαδεύει και τα πέντε μέλη τής παρέα στην καριέρα τους.

(Τουλάχιστον αυτό θα συνέβαινε σε μια σωστή κοινωνία και σε έναν υγιή επαγγελματικό χώρο.)
Έτσι και αλλιώς, ένα από τα πιο αηδιαστικά βίντεο που έχουν καταγραφεί, θα είναι αρχειοθετημένο στο Διαδίκτυο. Για να θυμίζει για δεκαετίες τη μεγάλη τηλεοπτική αθλιότητα. Θα την περιγράφει ακόμα και σε αυτούς που δεν έχουν γεννηθεί. Αυτή είναι η μεγάλη τιμωρία.

(Η σελίδα του Harddog στο facebook είναι εδώ για «Μου αρέσει», αν φυσικά σας αρέσει, ή για «Ακολουθήστε») 
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις