Η άλλη μισή αλήθεια...

Τα Μέσα παίζουν πολύ με το μυστήριο στις συνθήκες του δυστυχήματος στη Βούλα και τα «αναπάντητα ερωτήματα» με τη Φεράρι. Το μυστήριο πάντα πουλάει, ιδιαίτερα όταν συνδυάζεται με παιδιά εκτός γάμου και εκκρεμείς διαφορές με πρώην συντρόφους. Σε βραδινό τηλεοπτικό δελτίο, αυτό που είχε γραφτεί αρχικά για «υπερβολική ταχύτητα» («με προσπέρασε και ήταν σαν να έγινε σεισμός» έχει δηλώσει οδηγός), μεταβλήθηκε σε «μόνο 90 χιλιόμετρα» –αρκετά, όμως, όπως είπαν, για τη συντριβή του πανάκριβου αυτοκινήτου.
Πάντως, τα περί 90 χιλιομέτρων είναι η μισή αλήθεια. Την άλλη μισή τη διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του kathimerini.gr: «Από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει πως τη στιγμή που βρισκόταν στην δεξιά στροφή έξω από το πρατήριο υγρών καυσίμων κινούνταν με 90 περίπου χιλιόμετρα. Όταν βγήκε όμως στην ευθεία η ταχύτητα αυξήθηκε και ίσως άγγιξε τα 130 χιλιόμετρα μέχρι τελικά ο έλεγχος να χαθεί και το αυτοκίνητο να πλαγιολισθήσει». 

Από όλα τα «μυστήρια» μεγαλύτερο είναι το πώς πλασάρονται οι δημοσιογραφικές αλήθειες.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις