Ο Αρνιακός της πανδημίας

Ο Γκίκας Μαγιορκίνης, ο υπεύθυνος επιστήμονας που προανήγγειλε πολλές μέρες πριν την άρση των μέτρων κατά της covid-19 (και δήλωνε ότι δεν ήταν καθόλου βιαστική απόφαση) παίζει τώρα τον ρόλο του κήρυκα που μας ενημερώνει από την προηγουμένη για το τι θα γίνει την επομένη ή στις προσεχείς ώρες. Στα τέλη Μαΐου είχε μιλήσει για κορύφωση των κρουσμάτων περί τα μέσα του Ιουλίου. Σήμερα, αυτός που μας καθησύχαζε όταν εξαφανίζονταν σχεδόν όλα τα μέτρα, έκανε λόγο «μεσοσταθμική αύξηση στον αριθμό των διαγνώσεων με covid-19» που «κινήθηκε στο επίπεδο του 60% εντός της τελευταίας εβδομάδας». Και μπαίνοντας στην ουσία έκανε την πρόβλεψη: «Αυτό σημαίνει ότι αύριο Τρίτη λογικά περιμένουμε να δούμε λίγο παραπάνω από 20.000 διαγνώσεις».
Θα μπορούσες να τον πεις και μετεωρολόγο της πανδημίας. Έναν Αρνιακό της covid-19. Το κακό είναι ότι αυτός μετέχει και στις εισηγήσεις.
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις