Στην εκπρόσωπο του Δήμου δεν αρέσει!

Η ευγενική και κατατοπιστική κυρία (κυρία Ροκοφύλλου, νομίζω, το επώνυμό της) έχει σχέση με τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων· μιλάει σε ραδιοφωνική εκπομπή. Αναπτύσσει τα σχέδια, τι θα δούμε, ποια δρώμενα θα λάβουν χώρα «τελείως δωρεάν» στα
διάφορα δημοτικά διαμερίσματα και αναφέρει άλλα χρηστικά και ενδιαφέροντα. Οι παρουσιαστές (Πετρόπουλος, Κακούσης) δεν θα μπορούσαν να μην οδηγήσουν τη συζήτηση στο θέμα που έχει σαρώσει τα μίντια.

Η ερώτηση μπαίνει ευθέως:
–Σας αρέσει ο φωτισμός στη Βασιλίσσης Σοφίας; 
Η απάντηση δίνεται επίσης ευθέως:
–Προσωπικά; Όχι! Αλλά...

Αλλά, εξηγεί, ο καλλιτέχνης είναι καταξιωμένος, έχει φωτίσει μεγάλες εκδηλώσεις, Ολυμπιακούς Αγώνες κ.λπ.

Ναι, αλλά το «τώρα» έχει σημασία. Το στόλισμα κοτζάμ Βασίλισσας (Σοφία) με αυτό τον άχαρο τρόπο, δεν μπορεί να είναι τέχνη που, δήθεν, δεν καταλαβαίνουμε εμείς οι απαίδευτοι, αδαείς και ανενημέρωτοι.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΓΟ: Κατά τα άλλα περιμένουμε την ολοκλήρωση του φωτισμού που «θα αλλάξει τα σχόλια». Μακάρι. Αλλά γιατί αυτός ο αποσπασματικός φωτισμός; Δεν θα μπορούσε να μοει και το τελευταίο λαμπάκι και μετά να ανάψουν τα φώτα; Ή μήπως τα συμπληρωματικά που θα γίνουν, σχεδιάστηκαν μετά από τις αντιδράσεις και αποτελούν διορθώσεις στην ασχήμια;
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις