Ώρα υπογραφών για ΠΑΟΚ και Ζαμπά (video)

Στην τελική ευθεία οδηγείται το θέμα της μεταγραφής του Λέο Ζαμπά στον ΠΑΟΚ, με τον 20χρονο Βραζιλιάνο να βάζει την υπογραφή του στο νέο πενταετές συμβόλαιο.

Οι υπογραφές έπεσαν ανάμεσα στον Δικέφαλο του Βορρά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, δεδομένου πως ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούσαν την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ.

Μαζί με τους εκπροσώπους του, ο Λέο Ζαμπά βρέθηκε στα γραφεία της Τούμπας και έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που τον δεσμεύει με τους «ασπρόμαυρους» για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Την σχετική ανάρτηση έκανε ο Γιώργος Σαββίδης μέσω video που δημοσίευσε στο instagram:

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις