Παναθηναϊκός: Βρέθηκε λύση με Κουτρουμπή, δύσκολα με Λέτο

Τέσσερις προσφυγές κατά του Παναθηναϊκού ήταν προγραμματισμένες να εκδικαστούν σήμερα (17/7) στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, όμως συζητήθηκε μόνο αυτή του Στέργου Μαρίνου κι εκείνες των Κουτρουμπή, Εσιέν και Λέτο αναβλήθηκαν για την 1η Αυγούστου.

Αναφορικά με τον Κουτρουμπή, οι δύο πλευρές συμφώνησαν και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να αποσύρει την προσφυγή πριν τη νέα ημερομηνία εκδίκασης.

Ο Λέτο ζήτησε να πληρωθεί ολόκληρο το ποσό που του οφείλεται (177.000 ευρώ), υποστηρίζοντας ότι δεν έχει υπάρξει προσέγγιση από την ΠΑΕ για διακανονισμό.

Το θέμα του Εσιέν φαίνεται πως οδεύει προς επίλυση, αφού οι «πράσινοι» πλήρωσαν (καθυστερημένα) τη δόση Ιουνίου και απομένουν άλλες 36.000 ευρώ για να εξοφληθεί ο παίκτης.

Στην περίπτωση του Μαρίνου, τέλος, υπάρχει καλή θέληση και από τις δύο πλευρές, άρα το πιθανότερο είναι πως θα γίνει διακανονισμός για τις 50.000 ευρώ που του οφείλονται.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις