Παίρνει… σάρκα και οστά η «Αγιά Σοφιά» – Δείτε πόσο έχουν προχωρήσει τα έργα

Τα έργα στην «Αγιά Σοφιά» προσωρούν και το νέο γήπεδο της ΑΕΚ αποκτά μορφή. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έβγαλε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τις εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια για το γήπεδο της ΑΕΚ και όπως φαίνεται, το έργο οδεύει ολοταχώς προς την ολοκλήρωσή του. Στο χώρο βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός του intime.grΤην ποινή του Ολυμπιακού σκέφτεται να αξιοποιήσει η ΑΕΚ στο CAS.

Να θυμίσουμε ότι στο νέο γήπεδο θα λειτουργήσει και Μουσείο Προσφυγικού Πολιτισμού, όπως παρουσιάστηκε την Τετάρτη (14/11).

«Τα πέταλα ενώνονται και τα έργα για το σπίτι μας και τη μεγάλη επιστροφή στη γη των προγόνων μας προχωράνε με γρήγορους ρυθμούς. Σημερινές εντυπωσιακές φωτογραφίες από το εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας!», γράφει η ΠΑΕ ΑΕΚ στο μήνυμα που συνοδεύει τις (ομολογουμένως εντυπωσιακές) φωτογραφίες από το γήπεδο της ΑΕΚ.

****

Από τις πρώτες ώρες της ανακοίνωσης της ποινής του Ολυμπιακού, στην ΑΕΚ αποσαφήνισαν ότι το πρόβλημά τους δεν είναι η απαλλαγή των «ερυθρόλευκων» για τα ίδια επεισόδια που οι πρωταθλητές πλήρωσαν πολύ ακριβά. Το μείζον θέμα που εγείρεται, είναι ότι δεν έγινε αποδεκτή και αντιμετωπίστηκε με χλευασμό η υπερασπιστική γραμμή της ΑΕΚ, που υποστήριζε ότι δεν γίνεται η ρίψη μολότωφ να τιμωρείται ως βιαιοπραγία, από τη στιγμή που υπάρχει ξεχωριστός νόμος περί ρίψης αντικειμένων. Αντιθέτως, στα γεγονότα της Πάτρας ο Ολυμπιακός δικάστηκε -και εν τέλει τιμωρήθηκε μόνο με πρόστιμο- για ρίψη αντικειμένων παρότι υπήρξαν και συμπλοκές με την έννοια της σωματικής επαφής, κάτι που δεν συνέβη στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Αυτό που επαναλάμβαναν και την Παρασκευή από την ΠΑΕ ΑΕΚ, είναι ότι η ποινή μόνο με πρόστιμο του Ολυμπιακού, επιβεβαιώνει ότι ήταν 100% λανθασμένη η ποινή που επιβλήθηκε στους πρωταθλητές και μάλιστα δεν αποκλείεται αυτό να αξιοποιηθεί και στην προσφυγή στο CAS. Είναι πιθανό οι δικαστές που θα οριστούν για την υπόθεση, να δουν με πολύ πιο ευνοϊκή ματιά την υπόθεση της ΑΕΚ, όταν γνωρίζουν ότι για τα ίδια επεισόδια, στην ίδια χώρα, υπήρξε εντελώς διαφορετική ποινή.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά ζητήματα, ο Ουζουνίδης έδωσε ρεπό για το σαββατοκύριακο μετά την «κουτσουρεμένη» προπόνηση την Παρασκευή. Ατομικά προγράμματα ακολούθησαν οι Οικονόμου, Κλωναρίδης, ενώ το ίδιο έκανε και ο Τσόσιτς ο οποίος απουσίασε χθες από ίωση του αναπνευστικού. Απουσίαζαν οι διεθνείς.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την «Αγιά Σοφιά»:


Φωτογραφίες: intime.gr

Κατηγορία: 

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις