Ολλανδός σχολιαστής προσβάλει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: Η ελληνική οικονομία πάει τόσο άσχημα και δεν έχουν ρούχα να φορέσουν

Σε μια απίστευτα προσβλητική δήλωση τόσο για τους οπαδού του ΠΑΟΚ όσο και για την Ελλάδα προχώρησε ο ολλανδός σχολιαστής του αγώνα Άγιαξ – ΠAOK.

Συγκεκριμένα, ο σχολιαστής Sierd de Vos, όταν η κάμερα εστίασε σε κάποιος οπαδούς των Θεσσαλονικέων που είχαν βγάλει τις μπλούζες τους –μία συνηθισμένη εικόνα- ανέφερε: «Η ελληνική οικονομία πάει τόσο άσχημα και γι’ αυτό κάποιοι δεν έχουν ρούχα να φορέσουν».

Στη συνέχεια ο oλλανδός σπίκερ προσπάθησε να δικαιολογηθεί, κάνοντας λόγο για προσπάθειά του να μην είναι προβλέψιμος στα σχόλια του, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν το άφησε να περάσει έτσι και με σχετική του ανακοίνωση ζητά επανόρθωση από τους υπεύθυνους του καναλιού.

Συγγνώμη απαιτεί ο ΠΑΟΚ

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ  ζητά από την UEFA «μια συνολική αποτίμηση της χθεσινής ντροπιαστικής βραδιάς για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρεται:

«Στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μερικά πράγματα δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά. Δε θα σταθούμε στα λάθη του διαιτητή που εν πολλοίς καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα. Θεωρούμε την τιμωρία του δεδομένη και επιβεβλημένη.

Πέρα και πάνω, όμως, από τα λάθη που καθορίζουν το αποτέλεσμα, θεωρούμε απαράδεκτο το ποδόσφαιρο να γίνεται αφορμή για ρατσιστικά σχόλια κάθε είδους.

Μια – καθυστερημένη έστω – επανόρθωση είναι το λιγότερο που πρέπει να απαιτηθεί από τους υπεύθυνους του καναλιού και μια συνολική αποτίμηση της χθεσινής ντροπιαστικής βραδιάς για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο πρέπει να απαιτηθεί από την UEFA».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις