Οι Κινέζες πήραν το «χρυσό» μετάλλιο στη γκάφα στα 4×100 (video)

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στη Ντόχα του Κατάρ ολοκληρώθηκε την Κυριακή (07/10), αλλά ακόμα… απασχολεί η απίστευτη γκάφα που έκανε στη σκυταλοδρομία 4Χ100 η ομάδα της Κίνας.

Τα δυο από τα τέσσερα κορίτσια, λίγο πριν από την τελική ευθεία δεν έκαναν σε σωστό χρόνο και μέσα στον προκαθορισμένο τομέα την αλλαγή της σκυτάλης. Γύρισαν πίσω, ξαναξεκίνησαν και ξαναγύρισαν. Τα… έχασαν και κυριεύτηκαν από πανικό. Τελικά, κατάφεραν να τερματίσουν όγδοες και τελευταίες, 15 δευτερόλεπτα μετά τις έβδομες. Μόνο που η ομάδα της Κίνας ακυρώθηκε. Το χειρότερο; Το μόνο που έπρεπε να κάνουν οι Κινέζες ήταν να τερματίσουν όγδοες στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα προκειμένου να πάρουν πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2020 στο Τόκιο.

Οι Κινέζες δεν πήραν μετάλλιο, δεν έκαναν κάποια σπουδαία επίδοση, αλλά η εμφάνιση τους θα μείνει στην ιστορία. Πολλοί είπαν πως στα κορίτσια από την Κίνα μπορεί να δοθεί το «χρυσό γκάφας».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις