Η συγκλονιστική στιγμή που ο Γεωργίου μαθαίνει για τον θάνατο του Καίσαρη (video)

Ο δημοσιογράφος Κώστας Καίσαρης έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη σε ηλικία 70 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη, την οικογένειά του, φίλους και συναδέλφους.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η κηδεία του κορυφαίου Έλληνα αθλητικογράφου, ο οποίος έγραψε ιστορία με τη στήλη «αποδυτηριάκιας» στην εφημερίδα «Φίλαθλος». Εκεί συνεργάστηκε και με τον επίσης αθλητικό συντάκτη και ραδιοφωνικό παραγωγό, Γιώργο Γεωργίου, ο οποίος έμαθε την ώρα της εκπομπής του, τον θάνατο του παλιού του συναδέλφου και φίλου.

Η συγκλονιστική στιγμή της εκπομπής κυκλοφορεί στο Youtube με τον Γεωργίου να είναι εμφανώς συγκινημένος από την είδηση και να μιλάει για τον Καίσαρη.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις