Απολαύστε ένα εντελώς φυσικό προϊόν χωρίς κανένα συντηρητικό. Συνιστάται να τρώτε αυτό το σπιτικό ψωμί μέσα σε τέσσερις ή πέντε μέρες μετά την παρασκευή του, έτσι ώστε να μη χαλάσει.Τι θα λέγατε για ένα ψωμί χωρίς γλουτένη; Ιστορικά, το ψωμί έχει υπάρξει η βασική τροφή
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.