Εφαρμογή σου δείχνει πού ήταν το σπίτι σου πριν από 750 εκατ. χρόνια

Θα μας πεις εδώ δε θυμάσαι αν χθες έφαγες γεμιστά ή μελιτζάνες παπουτσάκια, πού να ξέρεις τι έγινε πριν από 750.000.000 χρόνια, αλλά θα επιμείνουμε γιατί παρουσιάζει ενδιαφέρον. Υπάρχει μία ιστοσελίδα η οποία δείχνει πώς ήταν η γη πριν από αρκετά εκατομμύρια χρόνια. «Τότε που εμείς είχαμε πολιτισμό και οι άλλοι κοιμόντουσαν ακόμα στα δέντρα»; θα ρωτήσεις. Όχι, «λίγο» νωρίτερα.

Ο λόγος για την εφαρμογή του Ian Webster, Dinosaurpictures, η οποία δείχνει τη μορφολογία του εδάφους της γης από σήμερα έως 750 εκατομμύρια χρόνια πριν.

Δε θα είχε ενδιαφέρον να δείτε τι συνέβαινε στο σπίτι σας πολύ πριν καταφτάσει εκεί ο εργολάβος, πριν καλά – καλά σχηματιστεί η ευρωπαϊκή ήπειρος ή πάρει τη μορφή την οποία όλη γνωρίζουμε σήμερα;

Μπορείτε να δοκιμάσετε την εφαρμογή πατώντας ΕΔΩ δοκιμάζοντας είτε την ακριβή διεύθυνση είτε χώρες, ωκεανούς και όρη. Μάλιστα, μπορείτε να περιηγηθείτε και με φίλτρο ανά περίοδο όπως π.χ. Ιουρασική (ναι από το Jurassic Park, αυτό το κατάλαβες μπαγασάκο) ή την Τριαδική.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις