ΕΡΤ1: «Ιστορίες Μόδας» με την Κάτια Ζυγούλη – «Επάγγελμα μοντέλο» (Α΄ Μέρος)

ΕΡΤ1: «Ιστορίες Μόδας» με την Κάτια Ζυγούλη – «Επάγγελμα μοντέλο» (Α΄ Μέρος)

Λάμψη, ομορφιά, σκληρή δουλειά και εμπειρίες ζωής. Στον λαμπερό αλλά και απαιτητικό κόσμο του μόντελινγκ μάς μεταφέρει η εκπομπή «Ιστορίες Μόδας» με την Κάτια Ζυγούλη, το Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 και ώρα 16:00 στην ΕΡΤ1.

Η Βίκυ Καγιά μιλάει στην Κάτια Ζυγούλη για τα πρώτα της βήματα στον χώρο στην τρυφερή ηλικία των 14 ετών και θυμάται το πρώτο της κάστινγκ.

Η Έστερ Μαστρογιάννη μοιράζεται με την Κάτια Ζυγούλη το δικό της ντεμπούτο στην ηλικία των δεκαέξι και τις πρώτες τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, ενώ ο Παρασκευάς Μπουμπουράκας, μιλάει για τις δικές του εμπειρίες στο μόντελινγκ, ένα ταξίδι αυτογνωσίας, όπως λέει ο ίδιος.

Η Δομινίκη Grnova εξηγεί πως η αυτοπεποίθηση ενός μοντέλου αποκτάται μέσα από την εμπειρία, ενώ ο φωτογράφος Θανάσης Κρίκης μιλάει για τις δημιουργικές σχέσεις που αναπτύσσονται σε μια φωτογράφηση, σημειώνοντας ότι σήμερα δεν υπάρχει ένα μόνο πρότυπο ομορφιάς.

Στον οίκο Parthenis, η Ορσαλία Παρθένη μιλάει για γυναίκες-μοντέλα, οι οποίες σε μεγαλύτερη ηλικία εξακολουθούν να εκπέμπουν λάμψη και ομορφιά.

Παρουσίαση – αφήγηση: Κάτια Ζυγούλη

Ιδέα – Καλλιτεχνική επιμέλεια: Άννα Παπανικόλα

Αρχισυνταξία: Έλις Κις

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Βιβή Μωραΐτου

Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Πανονίδης

Διεύθυνση φωτογραφίας: Ευθύμης Θεοδόσης

Διεύθυνση παραγωγής: Παντελής Καρασεβδάς

Παραγωγή: Μάριαμ Κάσεμ

Εκτέλεση παραγωγής: Filmiki Productions

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις