«Ένας απίστευτος πλανήτης» – Σειρά ντοκιμαντέρ στην ΕΡΤ3

«Ένας απίστευτος πλανήτης» – Σειρά ντοκιμαντέρ στην ΕΡΤ3

Το πρώτο επεισόδιο από τα δώδεκα επεισόδια της σειράς ντοκιμαντέρ «Ένας απίστευτος πλανήτης» (Impossible Planet), παραγωγής 2019, μεταδίδει η ΕΡΤ3, την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020, στις 19:00.

Ο πλανήτης μας δημιουργεί μια απίστευτη ποσότητα φυσικών φαινομένων. Από φωταυγή, ηλεκτρικά-μπλε κύματα που σβήνουν στην ξηρά στους μυστηριώδεις κύκλους των Νεράιδων που τεντώνονται μέχρι όπου φτάνει το μάτι, όλα τα φαινόμενα είναι θαυμαστά στην ύπαρξή τους. Κάποια μπορούν εύλογα να εξηγηθούν, άλλα εκπλήσσουν  ακόμη και τους πιο έμπειρους επιστήμονες. Αυτή η σειρά μας οδηγεί σε ένα ταξίδι γύρω από τον απέραντο πλανήτη μας για να ανακαλύψουμε πόσο παράξενος και απροσδόκητος μπορεί να είναι ο κόσμος μας.

Καλώς ήρθατε στον απίστευτο πλανήτη μας.

Λίμνη Χίλιερ

 

Επεισόδιο 1ο:

  • Λίμνη Χίλιερ (Lake Hillier)
  • Λιμνοθάλασσα του Παγετώνα/ Αδαμάντινη Παραλία (Glacier Lagoon/Diamond Beach)
  • Το Πέτρινο Δάσος (Stone Forest)

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις