Η σειρά ντοκιμαντέρ «Δείξε μου το σπίτι σου» στην ΕΡΤ3

Η σειρά ντοκιμαντέρ «Δείξε μου το σπίτι σου» στην ΕΡΤ3

Την σειρά ντοκιμαντέρ «Δείξε μου το σπίτι σου» (Show me where you live), παραγωγής Cinétévé/ Arte 2017-2018, μπορούν να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 και ώρα 15:00.

Μια σειρά που διερευνά τους ανθρώπινους βιότοπους σε όλο τον κόσμο και μας παρουσιάζει την  ποικιλομορφία τους, αποκαλύπτοντας τα χαρακτηριστικά  των  διάφορων πολιτισμών και τον τρόπο ζωής των ανθρώπων.

Η σειρά  μας ταξιδεύει σε 5 ηπείρους μαζί με τον Philippe Simay, γνωστό ανθρωπολόγο, φιλόσοφο και παρουσιαστή  της σειράς , αναζητώντας τους πιο εντυπωσιακούς χώρους διαβίωσης. Γνωρίστε τους κατοίκους ,που άνοιξαν τα σπίτια τους στην εκπομπή  για να δούμε πώς αυτά  έχουν διαμορφωθεί με το πέρασμα του χρόνου.

Επεισόδιο 9ο  :Ινδία

 Η πολίχνη Όρβιλ βρίσκεται 10 χλμ. βόρεια από το Ποντισερί. Η πολίχνη ιδρύθηκε το 1968 κατόπιν πρωτοβουλίας μία Γαλλίδας, γνωστής και ως «Μητέρας». Είναι μία ουτοπική  κοινωνία που ακόμη παραμένει ισχυρή, μετρώντας 2.500 κατοίκους 52 διαφορετικών εθνικοτήτων. Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τα σπίτια αλλά και την καθημερινότητα των κατοίκων αυτής της ουτοπικής κοινωνίας.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις