Η σειρά ντοκιμαντέρ « Με το βλέμμα στο μέλλον» στην ΕΡΤ3

Η σειρά ντοκιμαντέρ « Με το βλέμμα στο μέλλον» στην ΕΡΤ3

Το δεύτερο επεισόδιο του 2ου κούκλου της σειράς ντοκιμαντέρ « Με το βλέμμα στο μέλλον» (Dream the future) παραγωγής About Premium Content, 2017, μπορούν να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 και ώρα 19:00.

Πως θα είναι το μέλλον του ανθρώπου τα επόμενα χρόνια? Πως θα επηρεάζουν τη ζωή μας το 2050 οι καινούργιες έρευνες και ανακαλύψεις?

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4: Η μαγειρική του μέλλοντος 

Η μαγειρική καλύπτει μία ζωτική μας ανάγκη, αλλά είναι επίσης τρόπος έκφρασης απόλαυσης και συναισθημάτων, τρόπος να μοιράζεσαι πράγματα και έχει σημαντική θέση στη ζωή μας, αφού περνάμε τουλάχιστον μία ώρα καθημερινά μαγειρεύοντας.

Το 2050, η μαγειρική θα πρέπει να ανταποκριθεί και σε περιβαλλοντικές προκλήσεις: να είναι βιώσιμη, να διατηρεί τις πηγές του πλανήτη και να αντιμετωπίσει την υπερκατανάλωση του κρέατος.

Η ομάδα του DREAM THE FUTURE συνάντησε  οραματιστές στην Αγγλία, την Ισπαναί, το Βέλγιο, τη Βραζιλία, τις ΗΠΑ και τη Γαλλία που μας προσκαλούν να ανακαλύψουμε μαζί τους τις γεύσεις του μέλλοντος.

Με την ειδική συμμετοχή του Τιερί Μαρξ, Γάλλου σεφ, βραβευμένου με αστέρι Michelin στη μοριακή κουζίνα. Και με τη συμμετοχή του βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ, Πιερ Γκανιέρ.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις